Skoči na glavno vsebino

USPEHI V IZVENŠOLSKIH DEJAVNOSTIH

ŠOLSKO LETO 2023/2024

 

Danilo Savić uspešen v igranju harmonike

Danilo Savić, učenec 7. a razreda, se je pred kratkih udeležil kar nekaj tekmovanj v igranju harmonike izven Slovenije in dosegel odlične rezultate. Objavljamo kar sporočilo o njegovih dosežkih, ki jih je objavila njegova glasbena šola, to je Glasbena šola Postojna. 

Danilo, čestitke!

 


Val Berglez Kos državni prvak v judu do 81 kg

Dne 23. 3. 2024 je v Lendavi potekalo državno prvenstvo v judu za mlajše kadete in kadetinje. Učenec naše šole Val Berglez Kos, 8. a je dosegel prvo mesto v kategoriji do 81 kg in prejel zlato medaljo.

Čestitamo!

   

 


Sergej Širaiy osvojil srebro v Brainobrainu

Sergej Širaiy iz 2. B razred je na mednarodnem tekmovanju v Brainobrainu osvojil srebrno medaljo

Čestitamo!

 

 

 

 


Njegoš Širaiy osvojil skupno 4. mesto

Njegoš Širaiy iz 6. A razreda je na zadnji tekmi NLP lige v športnem plezanju – balvani, v kategoriji fantov letnik 2011-13, osvojil 4. mesto. V NLP ligi 2024 je osvojil skupno 4. mesto med 30 tekmovalci.

Čestitamo!

   

       

 


Lini priznanje za vrhunske plesne dozežke

Učenka 9. A razreda- Lina Škof je prejela priznanje za vrhunske plesne dosežke v letu 2023.  

Športna zveza LJubljane je v sodelovanju z MOL podelila priznanja najboljšim ljubljanskim športnicam in športnikom. 

Prireditev je potekala 29.2.2024 v Festivalni dvorani Pionirskega doma . 


Plezalni uspeh Njegoša Širaiya

Učenec 6. A razreda – Njegoš Širaiy, član plezalnega kluba PK Scena, je na tekmi športnega plezanja v težavnosti, v kategoriji mlajših dečkov (letnik 2011-12), dosegel odlično 4. mesto med 44 udeleženci.

Čestitamo!

 


Lina Škof je svetovna prvakinja

Od 9. do 15. 11. 2023 je v Laškem potekalo IDO – svetovno prvenstvo v street plesih.

V kategoriji mladincev, v disciplini street dance show solo je učenka Lina Škof iz 9. A razreda postala svetovna prvakinja med solistkami.

ČESTITAMO!

 

 

 

 


Velik uspeh četrtošolke Mance Ravnikar

Na odprtem prvenstvu v golfu je letos barve OŠ Dravlje odlično zastopala četrtošolka Manca Ravnikar, saj je postala prvakinja Ljubljane.

Za uspeh ji iskreno čestitamo!!!

    

 


ŠOLSKO LETO 2022/2023

 

Lina Škof državna podprvakinja in državna prvakinja

V Novem mestu se je od 19. do 21. 5. 2023 odvijalo državno prvenstvo v plesuLina Škof, učenka 8. a razreda je dosegla 2. mesto v solo kategoriji street dance show in tako postala državna podprvakinja

V  kategoriji parov – street dance show sta si s soplesalcem priplesala 1. mesto in tako postala državna prvaka

Čestitamo!


Aleks Gajanović, državni podprvak z zračno puško

V Ormožu se je 23. 4. 2023 odvijalo državno prvenstvo v streljanju z zračno puško 10 m. Aleks Gajanović, učenec 9. b razreda je dosegel 2. mesto in tako postal državni podprvak. 

Iskrene čestitke!


Lina Škof prejela BRONASTO plaketo Plesne zveze Slovenije

Pretekli vikend je Plesna zveza Slovenije podelila priznanja za vrhunske tekmovalne dosežke v letu 2022. Učenka Lina Škof iz 8. A razreda je prejela bronasto plaketo.

Čestitamo!

 


Aljaž Goričanec in Luka Vukota na mednarodnem nogometnem turnirju v Vojvodini

Mednarodnega nogometnega turnirja v Vojvodini, v Srbiji, sta se udeležila tudi dva naša učenca, Aljaž Goričanec in Luka Vukota iz 7. b razreda. Člani ekipe U13a NK Ilirija so spoznali ekipe iz Srbije, Romunije in Madžarske. Že v rednem delu so preigrali favorita turnirja, Crveno zvezdo, s katero so se ponovno srečali v finalu. Po napeti tekmi, so v zrak dvignili pokal za 1. mesto. Čeprav so bile vse tekme težke, si te dve tekmi še posebej štejejo v čast. 


Aleks Gajanovič, državni prvak z malokalibrsko puško

Na Pragerskem se je 27. 8. 2022 odvijalo 32. Državno prvenstvo RS v streljanju s puško in pištolo 50 m. Aleks Gajanović, učenec 9. b razreda je postal državni prvak z malokalibrsko puško v starostni kategoriji starejši dečki na 50 m, položaj leže.

Iskrene čestitke!

 


Lina Škof tretja na svetovnem prvenstvu

Učenka Lina Škof, 8. A je na svetovnem prvenstvu na Poljskem, ki je potekal od 2. do 4. 9. 2022 osvojila 3. mesto v kategoriji – solo street dance mladinke.

Čestitamo!


ŠOLSKO LETO 2021/2022

 

Dominik Drobnič in Naj Lulić državna prvaka U15 v nogometu

Selekcija Bravo Generali (U15), katere člana sta tudi naša učenca Dominik Drobnič in Naj Lulić iz 9. a, je po zaostanku z 0:3 na povratni tekmi finala Državnega prvenstva zrežirala superpreobrat in hat-trickom Naja Lulića prišla do zmage s 4:3. V skupnem seštevku je s 5:4 premagala Maribor ter tako osvojila naslov Državnega prvaka Slovenije za tekmovalno sezono 2021/2022.

Iskrene čestitke!


Uspehi Dominika Drobniča

Dominik Drobnič iz 9. a uspešen tudi kot državni reprezentant Slovenska reprezentanca do 15 let, katere član je tudi naš učenec Dominik Drobnič iz 9. a, je v maju z odliko zaključila udejstvovanje na močnem mednarodnem turnirju narodov. Izbranci Muamerja Vugdalića so po remijih z ZDA in Belgijo ter zmago nad Anglijo premagali še Norvežane in osvojili končno 5. mesto na turnirju.

Čestitamo!

 

Klemen Hari, državni prvak U13 v košarki

V velikem finalu državnega prvenstva za fante do 13. leta so košarkarji Cedevite Olimpije, katere član je tudi Klemen Hari iz 8. b razreda,  v velikem finalu v Športni dvorani Gimnazije Brežice premagali ECE Triglav in postali državni prvaki. Generacija ekipe Cedevite Olimpije do 13 let je tako na najlepši možen način zaključila izjemno sezono, v kateri so Zmajčki februarja na Kodeljevem osvojili tudi naslov prvaka Mini Pokala Spar in decembra v Zagrebu Božični turnir.

ČESTITAMO!

 

 

 

 


Zmagovalka Lina v street dance show-u

Lina je na kvalifikacijskem turnirju 28. 5. 2022 v MTP (moderni tekmovalni plesi) osvojila 1. mesto v street dance show – solo kategoriji.  

 

 

 


Uspeh Bora Bradača v judu

V soboto, 14. 5. 2022, je učenec 7. a razreda Bor Bradač na državnem prvenstvu mlajših članov v judu v svoji kategoriji do 60 kg osvojil odlično tretje mesto

Iskrene čestitke!


USPEH GALA BRADAČA IZ 4. A RAZREDA

Gal Bradač, učenec 4. a, je na 1. judo igrah v tem šolskem letu, na katerih so sodelovali učenci vseh ljubljanskih osnovnih šol, v skupini dečkov 4. in 5. razredov osvojil zlato medaljo.

Iskrene čestitke!


Velik uspeh učenke Tare Tie Barlič iz 4. a razreda!

Naša učenka Tara Tia Barlič je na mednarodnem tekmovanju Brainobrain dosegla odlično 2. mesto.

Iskrene čestitke!!


Lina Škof in Mia Levič uspešni na svetovnem tekmovanju s street dance-u

V Follonici je potekalo svetovno tekmovanje v street dance-u:

  • Lina Škof  7. A je osvojila naziv svetovne prvakinje v kategoriji  street dance show – solo,
  • Lina Škof in Mia Levič sta osvojili 1. mesto v street dance show – mala skupina,
  • Lina Škof in Mia Levič sta osvojili 2. mesto v street dance show – velika formacija.


David Judež osvojil 9. mesto na Svetovnem pokalu v akrobatskem rokenrolu

David Judež iz 6. b razreda se je na Svetovnem pokalu v Gradcu s svojo soplesalko spet odlično odrezal. Z doseženim 9. mestom sta na svoji prvi mednarodni tekmi dosegla lep uspeh. V Krakovu ju čaka še težji zalogaj, a sta oba odločena, da zmoreta pokazati še več.


David Judež osvojil 3. mesto v plavanju

David Judež, učenec 6.b razreda, se je v okviru pokala Alpen Adria Swim Cup udeležil zaključne tekme v Novigradu in odplaval 300 m ter osvojil 3. mesto. Pet tekem je bilo na jezerih na avstrijskem Koroškem, zaključna pa v Novigradu.

Iskrene čestitke!

            


David Judež osvojil 3. mesto v akrobatskem rokenrolu

David Judež iz 6. b razreda se je v soboto, 2. 10. 2021, udeležil kvalifikacijskega turnirja v akrobatskem rokenrolu v Tržiču in se v kategoriji mlajših mladincev uvrstil na 3. mesto. Mlajši mladinci so kategorija do 14 let, zato sta David in soplesalka med manjšimi in najmlajšimi pari.

Iskrene čestitke!

 


 

(Visited 3.947 times, 2 visits today)
Dostopnost