ZIMSKO POČITNIŠKO VARSTVO

 

Zavod Dagiba vabi na ZIMSKO POČITNIŠKO VARSTVO

Zavod Dagiba s podporo Mestne občine Ljubljana vabi na ZIMSKO POČITNIŠKO VARSTVO.

Za vse, ki si varstva ne morejo privoščiti, so počitnice brezplačne!

>> DAGIBA vabilo na zimske počitnice


Zavod MISSS vabi na delavnice v času zimskih počitnic


V času zimskih počitnic, od 24. 2. do 27. 2. 2020, znova pripravljamo tabor za nadarjene učence. Taborov se lahko udeležijo tudi učenci, ki niso prepoznani kot nadarjeni učeni, a ne morejo uveljavljati subvencije.  Na Domu Miloša Zidanška bomo pripravili tabor za nadarjene z naslovom kreativno pisanje – OD POEZIJE DO IGRARIJE, OD GLEDALIŠČA DO SPLETIŠČA (za učence od 5. – 9. razreda). Podrobneje o taboru spodaj v priponki.

Poleg izbranih vsebin, bomo poskrbeli tudi za zabavno preživljanje prostega časa. Zabavali se bomo na snegu (sankanje, pležuhi, nočni sprehod do razgledne točke), pripravili večerni program in počeli še marsikaj, kar nam bo krajšalo čas.

Kot vedno doslej bomo organizirali prevoz iz večjih slovenskih mest. Starši bodo lahko uveljavili možnost subvencioniranja glede na prihodek na družinskega člana na osnovi regresne lestvice za subvencioniranje taborov za nadarjene učence. Subvencija je namenjena prepoznanim nadarjenim učencem. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Za več informacij smo vam oz staršem na voljo na 02/229-69-15 (Urša Žiger) ali ursa@zpm-mb.si ali na spletni strani ZPM Maribor.

>> Več informacij o taboru

>> Prijavnica


 

(Visited 72 times, 1 visits today)