ŠOLSKO LETO 2022/2023

 

Lina Škof prejela BRONASTO plaketo Plesne zveze Slovenije

Pretekli vikend je Plesna zveza Slovenije podelila priznanja za vrhunske tekmovalne dosežke v letu 2022. Učenka Lina Škof iz 8. A razreda je prejela bronasto plaketo.

Čestitamo!

 


Aljaž Goričanec in Luka Vukota na mednarodnem nogometnem turnirju v Vojvodini

Mednarodnega nogometnega turnirja v Vojvodini, v Srbiji, sta se udeležila tudi dva naša učenca, Aljaž Goričanec in Luka Vukota iz 7. b razreda. Člani ekipe U13a NK Ilirija so spoznali ekipe iz Srbije, Romunije in Madžarske. Že v rednem delu so preigrali favorita turnirja, Crveno zvezdo, s katero so se ponovno srečali v finalu. Po napeti tekmi, so v zrak dvignili pokal za 1. mesto. Čeprav so bile vse tekme težke, si te dve tekmi še posebej štejejo v čast. 


Aleks Gajanovič, državni prvak z malokalibrsko puško

Na Pragerskem se je 27. 8. 2022 odvijalo 32. Državno prvenstvo RS v streljanju s puško in pištolo 50 m. Aleks Gajanović, učenec 9. b razreda je postal državni prvak z malokalibrsko puško v starostni kategoriji starejši dečki na 50 m, položaj leže.

Iskrene čestitke!

 


Lina Škof tretja na svetovnem prvenstvu

Učenka Lina Škof, 8. A je na svetovnem prvenstvu na Poljskem, ki je potekal od 2. do 4. 9. 2022 osvojila 3. mesto v kategoriji – solo street dance mladinke.

Čestitamo!


ŠOLSKO LETO 2021/2022

 

Dominik Drobnič in Naj Lulić državna prvaka U15 v nogometu

Selekcija Bravo Generali (U15), katere člana sta tudi naša učenca Dominik Drobnič in Naj Lulić iz 9. a, je po zaostanku z 0:3 na povratni tekmi finala Državnega prvenstva zrežirala superpreobrat in hat-trickom Naja Lulića prišla do zmage s 4:3. V skupnem seštevku je s 5:4 premagala Maribor ter tako osvojila naslov Državnega prvaka Slovenije za tekmovalno sezono 2021/2022.

Iskrene čestitke!


Uspehi Dominika Drobniča

Dominik Drobnič iz 9. a uspešen tudi kot državni reprezentant Slovenska reprezentanca do 15 let, katere član je tudi naš učenec Dominik Drobnič iz 9. a, je v maju z odliko zaključila udejstvovanje na močnem mednarodnem turnirju narodov. Izbranci Muamerja Vugdalića so po remijih z ZDA in Belgijo ter zmago nad Anglijo premagali še Norvežane in osvojili končno 5. mesto na turnirju.

Čestitamo!

 

Klemen Hari, državni prvak U13 v košarki

V velikem finalu državnega prvenstva za fante do 13. leta so košarkarji Cedevite Olimpije, katere član je tudi Klemen Hari iz 8. b razreda,  v velikem finalu v Športni dvorani Gimnazije Brežice premagali ECE Triglav in postali državni prvaki. Generacija ekipe Cedevite Olimpije do 13 let je tako na najlepši možen način zaključila izjemno sezono, v kateri so Zmajčki februarja na Kodeljevem osvojili tudi naslov prvaka Mini Pokala Spar in decembra v Zagrebu Božični turnir.

ČESTITAMO!

 

 

 

 


Zmagovalka Lina v street dance show-u

Lina je na kvalifikacijskem turnirju 28. 5. 2022 v MTP (moderni tekmovalni plesi) osvojila 1. mesto v street dance show – solo kategoriji.  

 

 

 


Uspeh Bora Bradača v judu

V soboto, 14. 5. 2022, je učenec 7. a razreda Bor Bradač na državnem prvenstvu mlajših članov v judu v svoji kategoriji do 60 kg osvojil odlično tretje mesto

Iskrene čestitke!


USPEH GALA BRADAČA IZ 4. A RAZREDA

Gal Bradač, učenec 4. a, je na 1. judo igrah v tem šolskem letu, na katerih so sodelovali učenci vseh ljubljanskih osnovnih šol, v skupini dečkov 4. in 5. razredov osvojil zlato medaljo.

Iskrene čestitke!


Velik uspeh učenke Tare Tie Barlič iz 4. a razreda!

Naša učenka Tara Tia Barlič je na mednarodnem tekmovanju Brainobrain dosegla odlično 2. mesto.

Iskrene čestitke!!


Lina Škof in Mia Levič uspešni na svetovnem tekmovanju s street dance-u

V Follonici je potekalo svetovno tekmovanje v street dance-u:

  • Lina Škof  7. A je osvojila naziv svetovne prvakinje v kategoriji  street dance show – solo,
  • Lina Škof in Mia Levič sta osvojili 1. mesto v street dance show – mala skupina,
  • Lina Škof in Mia Levič sta osvojili 2. mesto v street dance show – velika formacija.


David Judež osvojil 9. mesto na Svetovnem pokalu v akrobatskem rokenrolu

David Judež iz 6. b razreda se je na Svetovnem pokalu v Gradcu s svojo soplesalko spet odlično odrezal. Z doseženim 9. mestom sta na svoji prvi mednarodni tekmi dosegla lep uspeh. V Krakovu ju čaka še težji zalogaj, a sta oba odločena, da zmoreta pokazati še več.


David Judež osvojil 3. mesto v plavanju

David Judež, učenec 6.b razreda, se je v okviru pokala Alpen Adria Swim Cup udeležil zaključne tekme v Novigradu in odplaval 300 m ter osvojil 3. mesto. Pet tekem je bilo na jezerih na avstrijskem Koroškem, zaključna pa v Novigradu.

Iskrene čestitke!

            


David Judež osvojil 3. mesto v akrobatskem rokenrolu

David Judež iz 6. b razreda se je v soboto, 2. 10. 2021, udeležil kvalifikacijskega turnirja v akrobatskem rokenrolu v Tržiču in se v kategoriji mlajših mladincev uvrstil na 3. mesto. Mlajši mladinci so kategorija do 14 let, zato sta David in soplesalka med manjšimi in najmlajšimi pari.

Iskrene čestitke!

 


 

(Visited 2.804 times, 1 visits today)