ČETRTEKŠe zadnjič vam mahamo iz našega zimskega potepanja! Danes smo spet dobro smučali. Vsak dan smo boljši, pa tudi megla ni več tako huda. Pred večerjo smo šli na Odpravo zelenega zmaja … na kratek sprehod po krasnem Pohorju, po večerji pa nam je g. Zlatko Jesenik predstavil nekaj zelo zanimivega … splavarjenje. Bilo je zelo zanimivo. Pred nami je še zadnji dan in še zadnjič se bomo spustili po belih strminah. Če pa bomo naredili še kakšno lepo slikco, vam jo pa še pokažemo.

Kmalu nasvidenje vam kličemo učenci in učitelji

SREDA – Včerajšnji dan je bil ponovno meglen, a za nas to ni ovira. Vsi začetniki so v torek začeli na traku, včeraj pa so prav vsi usvojili krogce. Boljši smučarji pa uživajo na zahtevnejših progah. Zvečer smo iz snega izdelovali snežne skulpture, ki jih lahko vidite v galeriji. Po večerji nas je obiskal še lovec in v prekratkem predavanju smo izvedeli veliko zanimivih stvari. Vse vas lepo pozdravljamo s čarobnega Pohorja!

Vsi učenci in učitelji

TOREK – Tudi torek smo uspešno zaključili. Dopoldne in popoldne smo smučali, zvečer pa smo po predavanju o vesolju imeli na obisku še čarovnika. Nekaj trikov nam je razkril, nekaj pa ne … še dobro, da lahko zdaj sami ugibamo, v čem je trik. Vse vas lepo pozdravljamo!
Učenci in učitelji

PONEDELJEK – Po adrenalinski vožnji nas je odličen šofer varno pripeljal na cilj, kjer nas je pričakala snežna idila. Ko smo se namestili po sobah, smo šli na kratek sprehod po zasneženi pokrajini. Po večerji nam je g. Miro predstavil pravila vedenja na smučišču, nato pa smo odšli k zasluženem počitku. Danes smo se prebudili v lepo sneženo jutro in smučišče nas pričakuje.

Lepo vas pozdravljamo vsi učenci in učitelji

(Visited 1.243 times, 1 visits today)