Skoči na glavno vsebino

»Tom potuje, otroke obiskuje«

TOM telefon je anonimni, brezplačni in zaupni telefon za otroke ter mladostnike, ki nudi čustveno oporo otrokom in mladim.

17. 5. 2022 je TOM telefon pričel z vseslovensko akcijo »Tom potuje, otroke obiskuje«. Znotraj tega projekta bo TOM nahrbtnik potoval po Sloveniji in obiskoval različne osnovne šole. Od 31. maja do 6. junija bo tudi naša šola gostovala Tom nahrbtnik. V razredih od 4. do 9. razreda bo potekalo izvajanje delavnic o TOM telefonu, na katerih je osrednja tema predstavitev delovanja svetovalnega telefona TOM telefon in posredno pomembnost pogovora za dobro duševno zdravje.

Svetovanje TOM telefona poteka tako preko telefona kot preko elektronske pošte in spletne klepetalnice. Svetovanje je anonimno, zaupno in brezplačno.

Brezplačna telefonska številka TOM telefona (116 111) je dosegljiva vsak dan med 12. in 20. uro. Kadarkoli jim lahko pišete tudi na elektronski naslov tom@zpms.si ali svojo težavo s svetovalnim delavcem delite v spletni klepetalnici na povezavi www.e-tom.si.

Vabimo vas, da si ogledate sporočilo, ki ga je posebej za vas pripravil Albert Mrgole, predsednik TOM telefona.

(Visited 120 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost